Nieuwsbrief

Beste geïnteresseerde,

Mogelijk heeft u het meest recent nieuws over de nieuwbouw van woningen in Nieuw-Lekkerland al op een andere wijze vernomen. In de media is de afgelopen week enkele malen aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen van het plan “De Compagnie”

Op 12 april 2018 heeft de omgevingsdienst ontheffing verleend voor het aanleggen van een onderheide weg in het plan. Het ontbreken van deze ontheffing was de reden dat wij met dit plan niet naar buiten traden. Het feit dat de ontheffing nu ontvangen is betekent dat wij onze voorbereidingen voor het plan kunnen gaan opstarten.

Zoals u wellicht al heeft gemerkt hebben wij het plan omgedoopt van “De Compagnie” naar “Nuova Venezia”. Onder deze nieuwe naam zullen wij de woningen in het plan in verkoop gaan brengen.

Wij leggen deze weken de laatste hand aan de verkoopbrochures, website, contractstukken en verkoopprijzen. Begin juni verwachten wij in verkoop te gaan met de 88 grondgebonden woningen in dit mooie plan. (Op dit moment zijn er nog geen verkoopprijzen en dergelijke beschikbaar). Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u hiervan automatisch bericht. Inschrijven kan op www.nuovavenezia.nl. Start bouw verwachten wij in het eerste kwartaal van 2019.

De 26 appartementen die ook in het plan zullen worden gerealiseerd zijn op dit moment in ontwikkeling en zullen op een later moment in verkoop worden gebracht.

Wij hopen u te zien op de start verkoop begin juni. Hiervoor ontvangt u van ons tijdig een uitnodiging zodra de definitieve planning bekend is.

Met vriendelijk groet

Patrick de Romph

© Copyright 2020 - Nuova Venezia | Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland | Bekijk dit project op Funda