START VERKOOP druk bezocht

Start verkoop druk bezocht

Dinsdag 19 juni was het zover!
Vanaf 19.00 uur was er is een vrije inloop in de Voetbalkantine van
VV Nieuw-Lekkerland op Tiendweg 10 in Nieuw-Lekkerland.

De opkomst was groot, de mensen enthousiast en de sfeer was goed. Graag willen wij iedereen bedanken voor de komst!

Nuova Venezia

Meest gestelde vragen:

Dit wordt in samenspraak met de gemeente verder ingevuld. Voorlopig hebben wij extra parkeerplaatsen aan de rand van het plan (voor blok 1, bwnr 1 t/m 11) opgenomen (ongeveer op de locatie waar nu ook de parkeerplaatsen zijn).

De markt is erg druk met de ontwikkeling van nieuwe producten die inspelen op de ontstane vraag door het versneld dichtdraaien van de gaskraan. Om geen verdere vertraging van het plan te veroorzaken, is er besloten om de opzet van het plan gelijk te houden en dit als kopersoptie mee te ontwikkelen. Het plan ligt in het waterwingebied van Oasen en hierom is er besloten om geen grondwarmtepomp aan te bieden. Wel wordt de optie van een luchtwarmtepomp verder uitgewerkt. Geschat wordt dat deze optie circa €17.500,– incl. BTW zal gaan kosten (voor een gasloze woning).

Momenteel is op deze locatie een grasveld/speelterrein bedacht. Het inrichten van het plan gebeurt in samenspraak met de gemeente. De situatietekening geeft een globale weergave van de uitgangspunten zoals nu zijn bedacht. Dit kan nog wijzigen.

Er worden geen voorzieningen meegenomen. Wel werken wij momenteel samen met het ‘grondbedrijf’ een optie uit, om de achtertuin ook in te richten met EPS zodat deze minder belast wordt en dus minder zettingsgevoelig zal zijn.

Door de gemeente worden er voorwaarden gesteld aan de ontsluiting en gezamenlijk met alle betrokken partijen wordt dat samen met het gehele infra-plan uitgewerkt. De bestaande ontsluitingen zullen daarop aangepast worden.

Meer informatie over de inschrijfprocedure treft u hieronder nog aan.

Inschrijving:

Naast de brochures heeft u dinsdag ook een prijslijst en een inschrijfformulier ontvangen.
De woningen zijn allemaal individueel geprijsd, dus raadpleeg de prijslijst goed, alvorens u uw keuze maakt.

De volledige prijslijst kunt u ook hier raadplegen.

Op het inschrijfformulier kunt de 5 woningen van uw voorkeur opgeven. Vul het formulier volledig in en lever deze in bij de makelaar. U kunt zich inschrijven tot 3 juli 2018.

Download hier het inschrijfformulier.

Was u verhinderd?
Vanaf vandaag kunt u contact opnemen met de makelaar voor alle verkoopinfomatie. Daar zijn eventueel ook nog brochures op te halen. U kunt u alle overige informatie daar opvragen
De brochures zijn uiteraard ook hier op de website te downloaden.


Meer informatie:

Bij de makelaar kunt u natuurlijk ook terecht met al uw overige vragen over de verschillende woningen, verkoopprijzen, inschrijving en toewijzing. Neem gerust contact op met de makelaar:
https://www.waltmann.com/makelaars

Vragen over de financiering mogelijkheden, plan dan een adviesgesprek in bij de Rabobank.

De appartementen zijn op dit moment nog in ontwikkeling. Meer informatie kunt u in het eerste kwartaal van 2019 verwachten. Via de website kunt u zich hier alvast inschrijven als geïnteresseerde voor de appartementen.

© Copyright 2020 - Nuova Venezia | Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland | Bekijk dit project op Funda