Vakantiesluiting

De schoolvakanties zijn weer begonnen en aankomende week is de laatste week voor onze vakantie. Hierna is het gehele bedrijf 3 weken gesloten. Vandaar nog een laatste update van het project. De planning is nog ongewijzigd.

 

Vanwege de bouwvak is ons kantoor gesloten van vrijdag 27 juli 2017 tot maandag 20 augustus 2018. In deze periode zullen er ook op de bouwplaats door ons bedrijf  geen werkzaamheden worden uitgevoerd (mogelijk worden er nog wel incidenteel werkzaamheden door onderaannemer uitgevoerd). Vanaf maandag 20 augustus 2018 zijn wij weer voor u bereikbaar.

 

Voor spoedeisende klachten bij opgeleverde woningen, die niet kunnen wachten tot na onze vakantie, volgt u de instructies op het antwoordapparaat (op het algemene nummer van Batenburg 010-524 33 11) op.

 

Voor iedereen die we niet meer spreken, geniet van het schitterende weer, rust goed uit en geniet van de vakantie (mocht u nog op reis gaan).

Nuova Venezia
© Copyright 2020 - Nuova Venezia | Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland | Bekijk dit project op Funda