Op deze pagina kunt u de brochures inkijken en downloaden.

La Gondola

Niets is zo kenmerkend voor Venetië als de gondels die door de rijkelijk met architectuur versierde watergangen varen. De gondelier die ondertussen luidkeels “O sole mio” zingt brengt u overal daar waar u wilt zijn. Stapt u aan boord van één van deze mooie gondels?

Il Ponte

Hoeveel ‘ponti’ (Italiaans voor bruggen) zal Venetië hebben? De ene brug is nog rijkelijker gedecoreerd dan de ander! Al deze bruggen zijn uniek en verbinden de verschillende stadsgebieden en maakt Venetië een geheel.

La Maschera

Het Venetiaans carnaval: parades, kleuren en mensen die zich versiert hebben met prachtige versierde maskers! De maskers zijn versierd met dierenhuiden, stof, juwelen en opvallende gekleurde veren waardoor de maskers een echte visuele magneet zijn.

Interesseformulier

Op het formulier hiernaast kunt u aangeven of u interesse heeft in de woningen in het project Nuova Venezia. Het invullen van het interesseformulier is geheel vrijblijvend. De op dit formulier ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Na het verzenden van dit interesseformulier ontvangt u een standaard mail (autoreply) ter bevestiging van de ontvangst van uw interesseformulier.

Met het achterlaten van uw gegevens bent u nog niet ingeschreven voor de woningen in het project Nuova Venezia, maar heeft u aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden. De makelaar zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Ik heb interesse in:

    Eengezinswoningen - La Gondola2-onder-1-kap-woningen - Il PonteVrijstaande woningen - La MascheraIk weet het nog niet precies

    © Copyright 2020 - Nuova Venezia | Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland | Bekijk dit project op Funda