La Gondola Rossa

Type A en B

Net als alle verschillende gondels in Venetië is geen enkele rijwoning van type La Gondola hetzelfde! Verschillende woningdieptes, tuitgevels, rij- of eengezinswoning op de hoek: u kiest de woning die bij u past. Lees hier meer over de rode gondel – La Gondola Rossa, de eengezinswoning op de hoek, deze woning is beschikbaar in de woningdiepte van 9.7 m of 10.4 meter.

Deze prachtige eengezinswoning op de hoek met bijzondere tuitgevel heeft alles in zich om het u naar de zin te maken. Ze is licht, ruim en praktisch ingedeeld.
De begane grond heeft een ruime woonkamer met open keuken en een tuin voorzien van een berging.

De eerste verdieping van La Gondola Rossa is optimaal te benutten. Op de eerste verdieping zijn, naast een ruime douche-/badkamer met optioneel de mogelijkheid tot een toilet, standaard drie (slaap)kamers aanwezig.

Op de tweede verdieping van La Gondola Rossa is standaard één kamer en de opstelplaats voor de wasmachine in de technische ruimte van de woning. De andere helft van deze verdieping is vrij indeelbaar. Wilt u nog meer kamers? Dan kunt u de tweede verdieping inrichten met één extra kamer!

De highlights

lichte tuingerichte woonkamer met open keuken;
fraaie kozijnen in de achtergevel;
variabele tuindieptes en zonligging;
tuin voorzien van een vrijstaande berging.
standaard 3 (slaap)kamers;
badkamer met doucheruimte;
optioneel met bad en toilet mogelijk;
inclusief sanitair en tegelwerk.
standaard 1 slaapkamer;
zolder is indeelbaar;
mogelijkheid voor 1 of 2 kamer(s);
opstelplaats voor de technische installatie, de wasmachine en de wasdroger in afgesloten ruimte.

Het verschil tussen La Gondola Rossa type A en La Gondola Rossa type B is de diepte van de woning: La Gondola Rossa type A is 9,7 m diep, La Gondola Rossa type B is 10,4 m diep en heeft dus 70 cm. extra aan de achtergevel.

© Copyright 2020 - Nuova Venezia | Waterrijk wonen in Nieuw-Lekkerland | Bekijk dit project op Funda